Magie Close-up

Magie Close-up

Magie close-up – un concept special creat pentru sceptici… Cu toții am văzut măcar o dată în viață un video sau chiar un spectacol de magie. Însă câți dintre noi nu și-au pus întrebarea „dacă magicianul s-a înțeles cu voluntarii?” sau „dacă e o iluzie optică creată cu ajutorul luminilor?”.

Practic, magia close-up este magia văzută de aproape. Un mic spectacol de magie oferit unui public restrâns de persoane, între 1 si 10 spectatori.

Magicianul este în mijlocul persoanelor respective, implicând pe toți cei prezenți și oferindu-le experiențe personalizate. Astfel se elimină multe dubii legate de numerele de magie, oamenii văzând de aproape fiecare mișcare a magicianului.

Unde putem vedea spectacole de magie close-up?

Spectacolele de magie close-up sunt foarte versatile, fiind ușor de integrat în orice context. Fie că e vorba de o petrecere corporate oferită angajaților companiei, fie că e o nuntă cu mulți invitați, sau poate o aniversare restrânsă, spectacolul de magie close-up se poate adapta în funcție de nevoile clienților.

Cum decurge un spectacol de magie close-up?

De obicei, partea de close-up este o extensie a spectacolului de scenă. Oamenii sunt mai încântați în momentul în care artistul de pe scenă vine la ei pentru o experiență personală. Dar magia close-up poate funcționa și individual, fara spectacolul central.

Magicianul se plimbă printre invitați, făcând fiecăruia câte un număr de magie. Partea interesantă e ca numerele de magie close-up pot fi improvizate cu obiectele voluntarilor.

Spre exemplu, daca există fumători printre invitați, magicianul le va capta atentia facand sa apară sau sa dispară țigări și să îi uimească cu brichetele pe care aceștia le au la îndemână.

„Programul evenimentului e deja prea incarcat”

Întotdeauna se va găsi loc pentru un strop de magie în viețile noastre. Mai ales că spectacolele de magie close-up nu afectează în nici un fel desfășurarea unui eveniment. Spre exemplu, în timp ce o parte din invitați dansează energic o hora, magicianul îi animă pe cei timizi sau obosiți de la mese.

Vrei să afli cum se poate plia un spectacol de magie close-up pe tematica eventului tau?

Cu o experiență de peste 8 ani în evenimente private, Tania Magic este soluția ideala pentru evenimentul tău.

Poți obține consiliere privind programul artistic și oferta de spectacol apelând numărul de telefon 0766497733, prin e-mail la adresa contact@taniamagic.ro sau completând formularul de mai jos:

Numele tau

Adresa ta de email

Numar de telefon

Data eveniment

Subiect (ex. cerere oferta botez)

Mesajul tau