Magician la petreceri pentru copii

Magician la petreceri pentru copii

 

Magician la petreceri pentru copii?

 

De ce sa chemi un magician la petreceri pentru copii? E foarte simplu… Toti copiii adora magia. Ei o cauta si de cele mai multe ori, o si gasesc.
Viata copilului tau este una in intregime magica.

De ziua lui, ii poti oferi o experienta unica… Cheama un magician pentru copilul tau si invitatii sai!

Spectacolele de magie sunt tot mai intalnite la petrecerile pentru copii.
Tania Magic ofera spectacole distractive de magie menite sa ii uimeasca pe prichindei.
Tania are cate un spectacol special conceput pentru fiecare categorie de varsta, ce contine atat numere vizuale (aparitii, disparitii, transformari) cat si numere ce ii responsabilizeaza pe cei mai maricei (invata sa spuna „te rog” si „multumesc”, sa ii respecte pe cei de langa si sa spuna mereu adevarul). In plus simpaticul porumbel face deliciul celor mici printr-o aparitie magica.

Sarbatoritul este ajutorul de nadejde al magicianului, capatand pe toata perioada spectacolului puteri magice

Tania Magic e mai mult decat un simplu magician la petreceri de copii; ea se poate transforma in personajul preferat al sarbatoritului iar dupa spectacol, la cerere, ramane sa petreaca alaturi de cei mici, facand tot felul de jocuri interactive.

In plus Tania Magic iti sare in ajutor si cu idei in organizarea petrecerii si iti poate recomanda diferite magazine/furnizori de incredere. Gasesti cateva idei despre cum poti organiza petrecerea micutului aici.

Tania Magic ofera spectacole de magie la petreceri pentru copii, atat in Bucuresti, cat si in tara.

Aparitii neasteptate, disparitii, levitatii si predictii se impletesc intr-un spectacol plin de culoare, ce ramane intiparit in memoria tuturor.

Porumbei, un hamster dragut, voie buna, muzica si confetti… astea sunt doar cateva din ingredientele unei experiente cu adevarat memorabile.
Te-am convins?

Cere acum o oferta de pret!

Numele tau

Adresa ta de email

Numar de telefon

Data eveniment

Subiect (ex. cerere oferta botez)

Mesajul tau